Η Merge Calco Ελλας ΑΕ  

Τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες ηλεκτρονικού marketing με εξειδίκευση στη λήψη εικόνων και video μέσω σύγχρονου εξοπλισμού photobooth. Πιο συγκεκριμένα,  παρέχουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εικόνας, video και slow motion με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και e-mail marketing. Η διαδραστική εμπειρία που παρέχουμε, εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία οποιασδήποτε  εκδήλωσης. Παράλληλα, με τη ψηφιακή αποτύπωση παρέχουμε νέας γενιάς print media marketing που στοχεύει στην επιτυχία της καμπάνιας σας. Το ευρύ portfolio μας, καθώς και η πολυετής εμπειρία μας έχουν επέλθει μετά από μία σειρά πολλών εκδηλώσεων.

Οι παροχές μας περιλαμβάνουν την ενοικίαση κατασκευή και επισκευή Photobooth σε όλη την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των συνεργασιών μας είναι τα παρακάτω:

Οπαπ Πάμε Στοίχημα 

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκη, 

Coca Cola Εταιρικές Εκδηλώσεις 

Pepsico 

Video Booth  Stoli 

Προώθηση προϊόντων και εταιρικές εκδηλώσεις Apivita 

Korres Εταιρικές εκδηλώσεις και προώθηση προϊόντων

Laoudis Foods Προώθηση υπηρεσιών

 Rontis  εταιρική εκδήλωση

E-Food Προώθηση υπηρεσιών 

Wolt Προωθηση υπηρεσιών 

Και πολλές άλλες.

Η εταιρεία μας έχει συμμετάσχει, επίσης, σε μεγάλα φεστιβάλ και εκθέσεις όπως το waterboom, colour day, expodent, αρτοζα κλπ

Η Merge Calco ΕΛΛΑΣ, είναι περήφανος χορηγός πολλών μεγάλων εκδηλώσεων όπως Aueb Think biz, Το χαμόγελο του παιδιού κπλ.

Η εταιρία μας, προωθώντας το κλάδο των Photobooth είναι από τις πρώτες εταιρείες που έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις, ώστε οι υπηρεσίες του Photobooth να γίνουν γνωστές όχι μόνο σε εταιρείες μάρκετινγκ αλλά και στο ευρύ κοινό. Για αυτό το λόγο και μόνο στο τέλος τις προηγούμενης και στην αρχή της τρέχουσας χρονιάς με ιδιόχειρα έξοδα έχει κάνει 2 διαφορετικά concept:

Το πρώτο ανάποδο δωμάτιο το οποίο παρουσιάστηκε στο ΜΕΚ Παιανιας για 40 συνεχόμενες ημέρες, συνδυάζοντας μια διαδραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια, και το Tunnel of Love όπου μαζί με top συνεργάτες του χώρου εστίαση ηχοληψίας και διακοσμήσεις παρουσιάστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):

IPHOTOBOOTH.GR
MERGE CALCO ΕΛΛΑΣ ΑΕ ΑΦΜ: 999842559
ΔΟΥ: ΔΡΑΜΑΣ
Τηλέφωνο: +30 21 1012 8588 +30 693 99 05 888
Διεύθυνση: ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 8 ΔΡΑΜΑ 66100
Υποκατάστημα: Ευαγγελιστρίας 22 Νέα Ερυθραία 14671