Το iPhotobooth2018-12-12T13:53:31+00:00

iPhotobooth

Γιατί το iPhotobooth;

Το iPhotobooth έχει απεριόριστες δυνατότητες εκσυγχρονίζοντας τον κλασικό ιστορικό θάλαμο του 1920 και εγγυάται τη σίγουρη επιτυχία του πάρτι σας, κάνοντας το απίστευτα διασκεδαστικό και σίγουρα αξέχαστο.

Το iPhotobooth, σας παρέχει το πιο σύγχρονο εξοπλισμό που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ώστε να προσφέρει την πιο διασκεδαστική εμπειρία σε εσάς και στους καλεσμένους σας

Μπείτε στον κόσμο του iPhotobooth και ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία μαζί με τους καλεσμένους, την οικογένεια σας και τους φίλους σας!

Το iPhotoBooth είναι ένα μαγικό κουτί που δημιουργεί εκπληκτικές αναμνήσεις.

Το iPhotoBooth δημιουργεί αναμνήσεις που διαρκούν με έναν τρόπο όσο τίποτε άλλο δεν μπορεί.

Ποια είναι η ομάδα iphotobooth;

Η ομάδα iPhotobooth είναι μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο προσωπικό από επαγγελματίες στη φωτογραφία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) που εργάζονται σε όλη τη Ελλάδα και υπόσχονται την παράδοση για εκπληκτικές εικόνες για το γάμο σας, τη βάφτιση, το πάρτισας, την εταιρική σας εκδήλωση ή το συνέδριο σας.

Οι ιδρυτές του iPhotobooth έχουν ένα πραγματικό πάθος για την ποιότητα επαγγελματικής φωτογραφίας.
Το iPhotoBooth αναπτύχθηκε από μια ομάδα η οποία ήταν τελείως τρομοκρατημένη από την κακή ποιότητα των φωτογραφιών που παρήγαγαν πολλές εταιρίες ενοικίασης Photobooth.

Η ομάδα αισθάνθηκε ότι θα μπορούσε να προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα των εικόνων και τότε η υπηρεσία ενοικίασης iPhotoBoothγεννήθηκε.

Το iPhotobooth δεν είναι μόνο για να τραβήξει εικόνες, αλλά να δημιουργεί καταπληκτικές εικόνες και εμπειρίες …

iPhotobooth

Share photo

Share Video

24 MP

email

Υπηρεσίες Photobooth που μπορούμε να παρέχουμε

Print Friendly, PDF & Email