Πάρκο μόδας ή τι να φορέσει για μια βόλτα στο πάρκο το φθινόπωρο

Το πάρκο δημοσιεύτηκε από το Fashionistas σε όλο τον κόσμο Κατατάχθηκε και πάλι την ηγετική θέση της δημοτικότητας και τώρα το ζήτημα του τι να φορέσει για μια βόλτα στο πάρκο το φθινόπωρο, αλλά ωστόσο, δεν αξίζει πλέον. Ένα εκτεταμένο και μονωμένο σακάκι, χωρίς αμφιβολία, θα είναι το πιο φορητό πράγμα.

Βασικές απαιτήσεις για αυτό το αντικείμενο της ντουλάπας: Προστασία από τον άνεμο, ευκολία, ευελιξία. Και είναι πλήρως ικανοποιημένοι, χάρη στη φαντασία των σχεδιαστών.

Ναι, το πάρκο ήταν σχετικό και πέρυσι, αλλά είναι απίθανο ότι κάποιος θα είναι ενάντια στην επιστροφή της. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το Khaki, το βάλτο ή το σκούρο γκρι είναι σχετικό. Το υλικό είναι καλύτερο να επιλέξετε τραχύ, καθώς και φινίρισμα: μεγάλες και επιθετικές τσέπες εναέριου, κορδόνια, αστραπή. Για τους οπαδούς ενός αθλητικού στυλ, μπορείτε να σας συμβουλεύσετε να δείτε τους ελαφρούς τόνους, κόκκινο ή κίτρινο. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσετε τα πάρκα, ραμμένα από το ύφασμα δύο χρωμάτων.

Το φινίρισμα γούνας ενός ευρείας περιλαίμιου στη νέα εποχή για το πάρκο είναι υποχρεωτική. Η καλύτερη επιλογή αναγνωρίζεται από το Raccoon και το Sheepskin, το οποίο μπορείτε εύκολα να βεβαιωθείτε, να προβάλλετε συλλογές μόδας. Αλλά αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η εσωτερική επένδυση της φυσικής γούνας. Αυτή η λύση παρέχει εκπληκτική άνεση σε κρύο καιρό. Η επένδυση από τη γούνα ενός ρακούν είναι κατάλληλη για εξελιγμένα άτομα που θα εμφανιστούν venture στην καινοτομία στις βραδινές εκδηλώσεις. Εάν η επιλογή πέσει στη γούνα Batting, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα ζευγάρι μοντέρνων αισθητικών μπότες ή χονδροειδείς μπότες.

Όταν το πρωί συναντά με μια βροχή που ρίχνει, τότε δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη καθόλου: τι να φορέσει στη βροχή το φθινόπωρο; Φυσικά, το πάρκο. Αφαιρέσουμε την αφαιρούμενη γούνα και λάβουμε μια ελαφριά επιλογή, η οποία συν όλα τα τέλεια προστατεύει από αιχμηρές ριπές αιχμηρού αιολικού και βροχής. Μια μεγάλη κουκούλα θα χρησιμεύσει ως ομπρέλα αντικατάστασης, η οποία παραμένει τόσο συχνά στο σπίτι τη σωστή μέρα. Έτσι, ο φόβος κακής καιρός με ένα πάρκο από τα τοπικά πυκνά υλικά δεν αξίζει τον κόπο στο φθινόπωρο ή το χειμώνα.

Όσον αφορά τους κανόνες φορώντας πάρκα, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι συστάσεις σχεδιασμού. Πρώτον, ο όγκος από μόνο του, το πράγμα δεν θα ανεχθεί τη γειτονιά με σακούλα τζιν ή πλούσια φούστες. Αλλά οι Leggings, Skinnie και οι φούστες μολύβι ταιριάζουν απόλυτα με το πάρκο. Επιτρέπεται να χρησιμοποιεί πυκνά και υφή καλσόν στην εικόνα, οι επιλογές ανοίγματος δεν θα παρεμβαίνουν. Δυστυχώς, δεν πρέπει να είναι εξελιγμένα καταιγίδες ή υψηλές μπότες με το πάρκο. Το βροχερό φθινόπωρο θα πρέπει να δοθεί προτίμηση σε μπότες που μοιάζουν με στρατιωτικές μπότες και χιονισμένες το χειμώνα - μη σχετικές uggs.

Η μόνη σχετική διακόσμηση στην εικόνα με ένα πάρκο, το οποίο θα κάνει μια φωτεινή προφορά και θα αραιώσει την αγένεια των χαρακτηριστικών και του υλικού, θα είναι ένα μαντήλι. Η ιδανική επιλογή είναι τα λουλούδια σε όλη την καμβάση. Αυτή η σταφίδα θα ανανεώσει την εικόνα και θα δώσει θηλυκότητα. Και αν το fashionista δεν αποδέχεται μια παρόμοια επιλογή, μια κουκούλα του πάρκου θα έρθει στη διάσωση. Λόγω του σχεδιασμού και του μεγέθους του, μετατρέπεται εύκολα σε ένα είδος κασκόλ, τυλιγμένο γύρω από το λαιμό. Promo codes give you access to the bookmaker’s bonus program. They can be divided into 2 categories: instant and delayed bonuses. Instant bonuses are credited right away, while the latter provide access to gifts that require wagering. Depending on the type of offer, promo codes can be activated during registration, depositing an account, or making a bet. If these are promos for new players, the code must be entered when filling out the registration form. 1xBet Promo Code India To claim this welcome bonus, simply follow the steps outlined below. How to claim the casino bonus on 1xBet.