Υπεύθυνη/ος:Μαιρη παρδαλη

Τόπος: Αττική

email: [email protected]

Προσφορά Ενοικίαση Photobooth 16/10/2017

Χαρακτηριστικά

DSLR 24.2 Megapixels 22 inch PC touch screen monitor

Ειδικός φωτισμός

Υψηλής ανάλυσης εκτυπωτή σε χαρτί 10×14 ή 5×14 με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή frame – κορνίζας ή του ονόματος του ζευγαριού στο κάτω μέρος της κάθε φωτογραφίας.

1) Δυνατότητα αποστολής φωτογραφίας σε Σελίδα στο facebook (*προϋποθέσεις)

2) Δυνατότητα άμεσης Αποστόλης email(*προϋποθέσεις)

3) Αποθήκευση και αποστολή όλων των φωτογραφιών σε digital copy στον άμεσα ενδιαφερόμενο με αποστολή μέσω υπηρεσίας cloud. (όπως dropbox, google drive, etc)

Συμπληρωματικά εφέ

Συμπληρωματικά μπορούμε να προσθέσουμε Green Screen όπου θα μπορούμε να τοποθετήσουμε στο φόντο όλων των φωτογραφιών

φωτογραφία τοπίου κάποιο λογότυπο κάποιο μήνυμα

όνομα του ζευγαριού.

Σημαντικό όταν δεν έχουμε κάποια λεία επιφάνεια ώστε οι φωτογραφίες να μη βγαίνουν σκοτεινές ή με σκοτεινό φόντο ώστε όλες να είναι ομοιογενείς.

Video +Audio

Full HD 1080i Video Recording at 30 fps

high quality audio.

Social Media

Όλες οι φωτογραφίες μπορούν να ανεβαίνουν αυτόματα στο facebook fan page της εταιρεία σας. Επίσης οι καλεσμένοι μπορούν να συνδεθούν στο δικό τους προφίλ και να ανεβάσουν την φωτογραφία στο τοίχο τους ή να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία για το Twitter.

Email

Οι καλεσμένοι σας με τη βοήθεια μας θα αποστέλλουν τη φωτογραφία τους στο προσωπικό τους email.  Η λίστα των email αποθηκεύεται και θα σας αποσταλεί εντός μιάς εβδομάδας μαζί με όλες τις φωτογραφίες μέσω κάποιας υπηρεσίας Cloud όπως το dropbox ή wetranfer. Εάν για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το wifi του χώρου της εκδήλωσης ή δεν υπάρχει σήμα από πλευράς μας, 3g ή 4g οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο facebook και τα email αποστέλλονται με τη σειρά τους, είτε μόλις ύπαρξη σύνδεση. είτε την επομένη της εκδήλωσης.

Survey

Μπορούμε αν επιθυμείτε να συμπεριλάβουμε ερωτηματολόγιο μεταξύ κάθε φωτογράφησης με τις ερωτήσεις που θα μας αποστείλετε.

 

Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Περιγραφή

Τιμή σε ευρώ χωρίς ΦΠΑ

Photobooth

400

Extra- Green Screen

50

Extra Video + Audio

50

σταθερό background διαστάσεων 2Mx2M

1-4 φωτογραφιζόμενους

60

σταθερό background διαστάσεων 3Mx2M

1-7 φωτογραφιζόμενους

80

Απευθείας αποστολή στο facebook ή στο Twitter *

Δωρεάν

2 χειριστές όπου θα διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του photobooth και την συλλογή email

Δωρεάν

Διάφορα αξεσουάρ (props), με τα οποία  επισκέπτεςι να φωτογραφίζονται δημιουργώντας μια εορταστική ατμοσφαίρα

Δωρεάν

Χρονοδιάγραμμα

Για το στήσιμο του μηχανήματος χρειάζεται να βρισκόμαστε στο τόπο της εκδήλωσης τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την προσέλευση του κοινού. Η προσφορά ισχύει για απεριόριστες εκτυπώσεις φωτογραφιών για 5-6 ώρες. Εντός μιας εβδομάδας μετά την εκδήλωση θα σας αποσταλεί το υλικό με τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

*Προϋποθέσεις Πρόσβαση στο διαδίκτυο Εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε με πρόσβαση σε wifi είτε με σύνδεση μέσω 3g η 4g και εφόσον υπάρχει το κατάλληλο σήμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες που είναι σημειωμένες με αστερίσκο.

Τρόπος Πληρωμής

Για τη διαθεσιμότητα του μηχανήματος- Photobooth θα πρέπει να μας αποστείλετε το παρών έγγραφο υπογεγραμμένο το συντομότερο δυνατόν όπως και τη προκαταβολή η όποια ισούται με το 1/2 του συνολικού πόσου του παρόντος. Το δε υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να καταβληθεί κατόπιν συνεννόησης μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης.

Η πρόσφορα ισχύει για απεριόριστες εκτυπώσεις φωτογραφιών για 6 ώρες, εάν ξεπεράσουμε τον προκαθορισμένο χρόνο υπάρχει επιπλέον χρέωση 30 ευρώ +ΦΠΑ / ώρα Μια εβδομάδα μετά την εκδήλωση θα σας αποσταλεί το υλικό με τις φωτογραφίες και βίντεο.

Υπογραφή-Σφραγίδα                                                 Υπογραφή-Σφραγίδα

MERGE CALCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε         |         Εθνικής Επαναστάσεως 8, 66100         |         [email protected]

 

Print Friendly, PDF & Email